KemPalle pytty ja kultaa HauPa P12 Cupin kilpasarjassa

Tiiviin viikonlopun saldoksi muodostui viisi peliä, joista viisi voittoa maalierolla 21-0. Ennen kaikkea joukkue puolusti suurella sydämellä ja tiiviinä pakkana, maalit olivat seurausta hienoista koko joukkueen syöttöralleista, yksilösuorituksista sekä harjoitelluista erikoistilannekuvioista.

Finaalipaikka ratkesi la iltapäivän viimeisessä pelissä, jossa voitto irtosi kovan taistelun jälkeen Hercules YJ:stä tiukoin lukemin 1-0. Finaalissa vastassa oli KaPa Kajaanista. Tässä ottelussa KemPa ei antanut mahdollisuuksia kainuun pojille ja lopputuloksena 4-0 voitto

Joukkue on profiloitunut todelliseksi turnausjoukkueeksi, sillä vuoden sisällä joukkue on voittanut Outokumpu-Tornio Cupin, Comets Cupin Jyväskylässä, OBC-Cupin Oulussa ja nyt HauPa Cupin.

Tämän myötä KemPa yhteisö -ja joukkue toivottaa hauskaa Wappua.

Jaa ja tykkää: