KemPan -09 aloittaa pelinsä la 22.5.

KemPan 09 syntyneiden joukkue pelaa sarjakauden ensimmäisen kotipelinsä tulevana lauantaina 22.5 klo 14 kun vastaan asettuu sarjakärki OLS 10, joka matkaa Keminmaan pyhättöön kolmen ottelun voittoputkessa.

Vierasjoukkueesta edukseen on esiintynyt varsinkin Eemeli Eronen, joka on tehnyt peräti 12 maalia kolmeen peliin. Muutenkin joukkueen peleissä maaleja on nähty runsaasti, 25 tehtyä ja 14 päästettyä.

KemPa taas on pelannut vasta yhden pelin, jossa tuli 1-6 tappio Haukiputaalla. Siinä pelissä oli hieman poissaoloja, mutta tähän peliin on kaikki pelaajat vihdoin mukana. ”Ehdottomasti lähdetään haastamaan sarjakärkeä ja hakemaan ensimmäisiä pisteitä sarjassa” tuumaa valmentaja Ari Reinikainen.

Olosuhteet talven treenaamiseen ovat olleet tällä alueella haasteelliset eikä montaa kovaa harjoituspeliä päästy koko talvena pelaamaan. Pelin nopeus yllätti pojat Haukiputaalla ensimmäisessä pelissä, mutta hyvää kokemusta sieltä saatiin. Huomattiin että virheitä ei kestä tehdä yhtään ja keskittyminen pitää kestää pelissä koko 70 minuuttia, muuten omissa verkko pölisee. Nyt uskon, että joka poika on valmiina tulevaan peliin ja jokainen pistää itsestään likoon 100%, ne asiat ovat avainasemassa jos sarjassa meinaa pisteitä napsia. Lisäksi omat maalipaikat pitää käyttää hyväksi paremmalla prosentilla, koska näissä peleissä niitä ei montaa tule.

KemPa 09 vs. OLS/10 keltainen Keminmaan keskuskenttä 22.5 klo 14:00

Jaa ja tykkää: