Nollaysit pelasi talviliigaa Kempeleessä

Keminmaan pallon 09 syntyneiden joukkue pääsi lauantaina pitkästa aikaa pelihommiin talvilligan otteluiden merkeissä Kempeleessä.

Edellisen kerran pelaamaan oli päästy marraskuussa. Pelipaikkana toimi uusi Ojan rauta areena, Oulun seudulla on junioreilla olosuhteet kunnossa.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Limingan pallokarhut. Pitkä tauko näkyi poikien otteissa ja vastustaja pääsi kokeilemaan maalintekoa rangaistuspotkusta heti ottelun alussa. Maalivahti Leevi Aapajärvi torjui kuitenkin laukauksen hienosti alakulmasta. Tasaisen pelin ratkaisu nähtiin kun Jonne Knuuti karkasi puolittaiseen läpiajoon ja Jonne viimeisteli varmasti 1-0 lukemat. Maali jäi ottelun ainoaksi ja pojille ansaittu voitto avausottelusta.

Iltapäivän toiseen otteluun vastaan asettui OLS Kreikka. Ottelussa debytoi maalinsuulla Juuso Hornela, joka pelasikin kelpo pelin. Muutamaan otteeseen Kempan joukuepuolustus unohtui ja vastustaja pääsi rokottamaan niistä kaksi kertaa. Lopputuloksena kuitenkin ansaittu 3-2 voitto. Maalit kirjattiin Jonne Knuutille kahdesti ja keskikentän työmyyrä Leevi Aapajärvi osui kertaalleen. Päivän komein kuvio nähtiin ottelun lopussa heti OLS:n 2-2 tasoituksen jälkeen. Aapajärvi lähetti määrämittaisen pitkän syötön oikeaan laitaan Mikael Hakalalle, Hakala käänsi pallon nopeasti oikealle jalalle ja keskitti maalille. Maalille säntäsi Jonne Knuuti, joka ohjasi pallon verkon perukoille suoraan ilmasta.

Viimeiseen otteluun vastaan asettui OLS Belgia. OLS oli heti alusta saakka paremmalla jalalla liikkeellä ja siirtyi nopeasti 2-0 johtoon. Tämän jälkeen Kempa sai oman pelinsä rullaamaan ja otti pelin hallinnan. Lukuisista hyvistä maalipaikoista huolimatta ainoaksi jäi Jonne Knuutin 2-1 kavennus kun noin 6minuuttia oli peliä jäljellä. Lopputulos siis Kempa – OLS Belgia 1-2.

Vaikka viimeisestä ottelusta tuli harmittavasti tappio niin kotimatkalle sai lähteä positiivisella fiiliksellä. Joukkueen kaikki pelaajat olivat reissussa mukana ja jokaiselle tuli myös peliaikaa kolmessa ottelussa. Pitkä tauko otteluista näkyi hieman poikien otteissa, mutta erinomaista valmistautumista tulevan kesän sarjaotteluita varten nämä talvisarjan matsit ovat.

Otteluista löytyy tallenteet Keminmaan Pallon Facebook sivulta!

Jaa ja tykkää: