Johtokunnan kevät terveiset

Kausi 2021 on alkamaisillaan, eikä varmasti tämäkään vuosi tule olemaan helppo kenellekkään koronan vuoksi. Lisäksi täällä Meri-Lapissa omat haasteet tuo olosuhteet, koska meillä ei ole lähellekkään tarpeeksi sisäliikuntapaikkoja, saatikka jalkapallohallia.

Suunnitelmia on kuitenki aloitettu myös täällä pienessä Keminmaassa. Kiinostusta ja halua olosuhdeasian ratkaisuun löytyy onneksi myös Meri-Lapin kuntien puolelta.

Toivottavasti tulevan kesän aikana saadaan korona kuriin, sekä hallin suhteen asiat semmoiselle mallille, että hallin rakentaminen Meri-Lappiin alkaisi viimeistään keväällä 2022. Olemme erittäin toiveikkaita. Terveys kuitenkin ensin.

Vuosi 2021 starttaa KemPassa neljän aktiivisen juniorijoukkueen voimin ja lisäksi keväällä aloitetaan Futis-koulu 2014-2015 syntyneille. Rekisteröityjä pelaajia on reilu 100. Luku on varsin hyvä meidän kokoiselle kunnalle.

Lisäksi meiltä löytyy aktiiviset ikämiehet, sekä urheilullinen KemPa cats naisten harratesryhmä, joista olemme myös todella ylpeitä.

Olosuhdeasian lisäksi vuonna 2021 tulemme panostamaan erittäin suurella intohimolla valmentajien koulutuksiin. Uskomme vahavasti, että ammattitaitoisella valmennuksella, olosuhteilla, sekä kohtuullisilla kausimaksuilla pystymme saamaan alueen pelaajat kiinnostumaan KemPasta.

Talouspuolen tänä haastavana aikana olemme saaneet pysymään kuosissa meidän upeiden yhteistyökumppaneiden avulla, joita haluammekin kiittää suurella vihreällä sydämmellä. Kiitos💚

Hyvää alkanutta vuotta kaikille.
Toivottaa
KemPan johtokunta

Jaa ja tykkää: