B-pojilla voitokas sarja-avaus

.KemPan B-juniorit avasivat kautensa 2. divarissa su 28.6 Rovaniemen Palloseuran vieraana.

Saarenkylän helteisellä tekonurmella tahkottu peli alkoi KemPan vahvalla painostuksella ja vajaan 10min jälkeen vierasjoukkue johtikin peliä 0-2. Ensimmäisestä maalista vastasi suonenvedon saanut Oskari “Mico” Koskenranta, jonka 30m lähtenyt veto upposi yläriman kautta kotijoukkueen maaliin.

Ottelun 7 minuutilla KemPa sai hyvältä sektorilta vaparin, jonka upotti maalin perukoille RoPS vahdin käsien kautta lainamies TP-47:sta Niko Teppola. Ensimmäiset 20min erinomaista peliä vierasjoukkueelta, jossa vahva prässipeli ja aktiivinen laitapelaaminen avainasemassa. Paikkoja myös lisämaaleihin olisi ollut.

Tämän jälkeen myös kotijoukkue heräsi pelaamaan ja reilun puolen tunnin pelin jälkeen vierasjoukkue teki ottelusta itselleen pitkän iltapuhteen, kun alimpana pallon menettänyt laitapuolustaja kaatoi RoPS hyökkääjän ja ansaitusti punaisella pihalle. Ottelun 2. puoliajalle tuli sisuuntunut kotijoukkue ja RoPS saikin pikakavennuksen heti alkuun. KemPa lauma ei tästä kuitenkaan lannistunut vaan lähes heti perään vajaalla pelannut vierasjoukkue iski Christian Starckin toimesta vieraat jälleen kahden maalin johtoon.

RoPS painoi kuitenkin ylivoimalla vahvasti päälle ja tapahtumarikkaassa pelissä muutaman minuutin päästä tulikin kavennus 2-3. Kotijoukkue painoi vahvasti päälle ja otti pallonhallinnan KemPan puolustaessa uhrautuvaisesti kytäten riiston jälkeisiä vastaiskuja. Kesken kotijoukkueen painostuksen C. Starckin erinomainen sivurajaheitto tavoitti kotijoukkueen puolustusalueen boxin, josta T. Tammenvirta tuikkasi röyhkeällä pelaamisellaan KemPan jälleen 2 maalin johtoon. Lopussa RoPS sai vielä rangaistuspotkun, jota kotijoukkue ei kuitenkaan pystynyt hyödyntämään. Viimeisenä lukkona toimi erinomaisen ottelun KemPa maalilla pelannu mv Taneli Nousiainen.

Erinomainen kauden avaus ja taisteluvoitto lukemin 2-4. Sarja jatkuu tulevana La 4.7 klo 13:00 kotiottelulla Keminmaan keskuskentällä Tervarit Punaista vastaan. Tervetuloa seuraamaan KemPan vanhimman ikäluokan otteita.

Kokoonpano: 

Jaa ja tykkää: