B-juniorit aloittava uutta kautta

KemPan B-juniorit kokoontuivat tänään runsaslukuisesti kauden aloituspalaveriin piirtämään suuntaviivat ja tavoitteet tulevalle kaudelle.

Joukkue vaikutti erittäin motivoituneelta tulevaan kauteen. Harjoittelussa tullaan panostamaan joukkueen toiveiden mukaisesti enemmän laatuun kuin määrään, mutta sitä tullaan monipuolistamaan esim. futsalin kautta viime kauteen verrattuna.

Pelimääriä tullaan lisäämään huomattavasti ja kauden kohokohtana olisi tarkoitus osallistua kesällä joko Gothia Cuppiin Göteborgissa tai Stockholm Cuppiin. Valmennuksen kunnianhimoisena tavoitteena olisi osallistua turnauksiin kahdella joukkueella, joka vaatii myös pelaajilta sitoutumista koko kauteen. Tämänhetkisellä pelaajamäärällä tavoite on täysin realistinen. Kiitos vielä Motel Käpylän henkilökunnalle viihtyisistä kokoustiloista sekä maittavasta ateriasta.

Jaa ja tykkää: